طرز تهیه آش بلغور

//طرز تهیه آش بلغور

طرز تهیه آش بلغور

امروز قصد داریم تا شما را با طرز تهیه آش بلغور خوشمزه و پر خاصیت آشنا کنیم تا بتوانید این آش را در خانه به راحتی درست کرده و نوش جان کنید.

درباره بلغور

بلغور گندم فوق العاده مفید و پر خاصیت است و منبع غنی از ویتامین ها ، مواد معدنی ، فیبر و آنتی اکسیدان ها است و در کنار چربی کمی که دارد دارای منبع پروتئین خوبی برای بدن می باشد و فیبر موجود در آن باعث سلامتی گوارش و قلب می شود.

همان طور که گفته شد بلغور یا همان گندم کامل برای بسیاری از بیماری ها مانند بیماری های گوارشی و قلبی ، سرطان ، دیابت و چاقی (به دلیل چربی کمی که دارد) مفید است.

مطلب پیشنهادی : طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

 

مواد لازم برای آش بلغور

بلغور     ۳۰۰ گرم

برنج     ۲۰۰ گرم

سبزی (تره ، جعفری ، اسفناج)     ۱ کیلوگرم

لوبیا قرمز     ۱۰۰ گرم

پیاز سرخ شده     ۵ عدد

سیر سرخ شده      ۱ بوته

نعناع خشک     ۲ قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل و ادویه     به مقدار لازم

کشک     به مقدار لازم

 

طرز تهیه آش بلغور

ابتدا بلغور و برنج را در آب خیس کرده و دو ساعت بعد آنها را در ظرف مناسب ریخته روی حرارت قرار دهید تا پخته شوند و بعد لوبیا قرمز را به آن اضافه کنید.

سپس نمک و فلفل و ادویه را به آنها اضافه کرده تا همه مواد خوب پخته شوند. سبزی های خرد شده را بعد از پخته شدن مواد آش اضافه کنید و هم بزنید.

بعد از اینکه تمامی مواد پخته شدند مقداری پیاز داغ و کشک داخل آن بریزید و از روی حرارت بردارید. بعد با ، باقیمانده پیازها و سیر داغ و نعناع و کشک روی آش بلغور را با سلیقه خودتان تزئین کرده و نوش جان کنید.

امروز هم با طرز تهیه آش بلغور آشنا شدیم و از این به بعد می توانید خیلی راحت و سریع این آش خوشمزه و لذیذ و البته مفید و پرخاصیت را برای خانواده درست کنید.

ارزیابی مطلب
5
5 از 5 ستاره 1 بررسی
  • مفید بودن مطلب
  • نگارش مطلب
  • هماهنگی تصویر با مطلب
  • هماهنگی با تمام دستگاه ها
۱۳۹۸-۲-۷ ۱۴:۵۷:۴۶ +۰۰:۰۰

دیدگاه خود را بنویسید