طرز تهیه دلمه به

//طرز تهیه دلمه به

طرز تهیه دلمه به

امروز در ابزارِ دانش قصد داریم تا شما را با طرز تهیه دلمه به آشنا کنیم که همان طور که می دانید دلمه ها یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی می باشد که انواع مختلفی هم دارد که در بخش های بعدی با همه آنها آشنا می شویم.

مواد لازم برای دلمه به

به درشت     ۵ عدد

گوشت چرخ شده     ۳۰۰ گرم

پیاز درشت     ۲ عدد

برنج     ۱ استکان

رب گوجه فرنگی     ۱ قاشق غذاخوری سر خالی

زعفران حل شده در آب     ۲ قاشق غذاخوری

شکر     ۱ قاشق غذاخری

آبلیمو     ۲ قاشق غذاخوری

نمک     به مقدار لازم

فلفل     به مقدار لازم

روغن     به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه به

پیازها را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا پیاز سرخ شود. گوشت چرخ شده را به پیاز اضافه می کنیم تا گوشت هم سرخ شود. برنج را آبکش کرده و داخل گوشت می ریزیم و بعد نمک و فلفل را اضافه کرده و تمام مواد اضافه شده را هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس ظرف مواد داخل دلمه را کنار گذاشته تا سرد شود.

حالا سر ، به ها را به شکل گرد می بریم و درمی آوریم. با یک قاشق یا چاقوی تیز مواد داخل به را درمی آوریم به طوری که دیواره به خیلی نازک نشود و دیواره آسیب نبیند.

داخل به را با مواد دلمه پر می کنیم و به ها را در قابلمه ای می چینیم. آبلیمو و شکر و روغن و نمک و فلفل ، رب گوجه فرنگی و زعفران حل شده را با هم مخلوط کرده و روی به ها می ریزیم و می گذاریم تا دلمه های به با حرارت خیلی ملایم بپزند و جا بیفتند.

نوش جان

در این بخش هم با طرز تهیه دلمه به آشنا شدیم که غذای بسیارخوشمزه و لذیذی هم هست که از این به بعد می توانید این غذای خوشمزه را در خانه و برای خانواده درست کنید و از آن لذت ببرید.

ارزیابی مطلب
4.9
4.9 از 5 ستاره 1 بررسی
  • مفید بودن مطلب
  • نگارش مطلب
  • هماهنگی تصویر با مطلب
  • هماهنگی با تمام دستگاه ها
۱۳۹۸-۱-۲۹ ۰۹:۳۳:۲۲ +۰۰:۰۰

دیدگاه خود را بنویسید