طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ

//طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ

امروز در ابزارِ دانش قصد داریم با هم با طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ که یکی از انواع ساندویچ های ساده می باشد آشنا شده و خیلی راحت و سریع یک غذای خوشمزه درست کنیم.

موارد لازم برای ساندویچ تخم مرغ

تخم مرغ پخته     ۴ عدد

سس سفید     به دلخواه

جعفری خرد شده     ۲ فنجان

گوجه فرنگی     ۲ عدد

خیار شور     ۳ عدد

نان ساندویچی     ۴ عدد

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ

ابتدا تخم مرغ ها را می پزیم و سپس در آب سرد قرار می دهیم تا در موقع پوست کندن پوست آنها به تخم مرغ نچسبد. بعد از کندن پوست آن را درون نان ساندویچی قرار می دهیم و سس سفید روی آن ریخته و گوجه فرنگی و خیار شورها را خرد می کنیم و داخل نان می گذاریم و بعد با جعفری خرد شده آن را تزیین می کنیم. 

نوش جان

به همین راحتی با طرز تهیه ساندویج تخم مرغ آشنا شدید که یک غذای ساده و سالم برای شما می باشد.

ارزیابی مطلب
4.8
4.8 از 5 ستاره 1 بررسی
  • مفید بودن مطلب
  • نگارش مطلب
  • هماهنگی تصویر با مطلب
  • هماهنگی با تمام دستگاه ها
۱۳۹۸-۲-۲ ۰۹:۱۶:۱۶ +۰۰:۰۰

دیدگاه خود را بنویسید