طرز تهیه اشکنه | دستور پخت اشکنه

//طرز تهیه اشکنه | دستور پخت اشکنه

طرز تهیه اشکنه | دستور پخت اشکنه

همان طور که می دانید اشکنه یک غذای پرطرفدار و ساده است که همین سادگی باعث شده که ما در هر زمانی و به سرعت بتوانید این غذا را درست کنیم و از آن لذت ببریم. حالا در اینجا طرز تهیه اشکنه را به صورت کامل با هم یاد می گیریم.

 

مواد لازم برای اشکنه

پیاز     ۱ عدد

تخم مرغ     ۳ عدد

شنبلیله خشک     ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه     نصف قاشق مرباخوری

نمک     به میزان لازم

فلفل     به میزان لازم

روغن     به میزان لازم

آرد     ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه اشکنه خوشمزه

پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. سپس آرد را به آن اضافه می کنیم تا آرد هم کمی سرخ شود.

شنبلیله خشک را داخل روغن می ریزیم تا شنبلیله هم کمی تفت بخورد. سپس زردچوبه و نمک و فلفل و یک لیوان آب روی تمامی مواد می ریزیم و می گذاریم تا مواد به جوش بیایند و چند جوش بزنند.

بعد از آن تخم مرغ ها را تک تک داخل مواد درست شده می شکنیم و پس از آنکه تخم مرغ ها بسته و سفت شدند اشکنه نیز آماده خوردن است.

در ابزارِ دانش به همین سادگی با طرز تهیه اشکنه آشنا شدید و می توانید آن را به راحتی در خانه و هر جای دیگری در کنار خانواده درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

۱۳۹۸-۱-۸ ۰۹:۴۸:۰۴ +۰۰:۰۰

دیدگاه خود را بنویسید

با خبرم کن

می خوای با ثبت ایمیل خودِت خیلی سریع از طرز تهیه غذاهای جدید با خبر بشی؟