طرز تهیه شیشلیک

//طرز تهیه شیشلیک

طرز تهیه شیشلیک

از امروز در ابزارِ دانش با انواع کباب آشنا خواهید شد و امروز با طرز تهیه شیشلیک آشنا می شوید و می توانید این کباب خوشمزه و پرطرفدار را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای کباب شیشلیک

گوشت راسته گوسفند یا گوساله     ۱ کیلوگرم

پیاز     ۲ عدد

روغن زیتون     ۱ استکان

فلفل سبز     به میزان کم

دنبه گوسفند     ۲۰۰ گرم

طرز تهیه شیشلیک

این کباب از گوشت راسته درست می شود. گوشت را به صورت قطور بریده و شکل آنها منظم نیستند. پیازها را ریز رنده کرده و روغن زیتون و فلفل را به آن اضافه می کنیم و سپس گوشت های برش داده شده را در این مواد قرار داده و به مدت یک شب استراحت می دهیم تا مواد کاملا به خورد گوشت بروند.

هنگام سیخ کشیدن کباب بین هر دو یا سه قطعه گوشت یک تکه دنبه و یک عدد فلفل سبز نیز سیخ کنید. سیخ ها را بر روی حرارت ملایم کباب می کنیم.

نوش جان

در اینجا با طرز تهیه شیشلیک به طور کامل آشنا شدید و حتما این کباب خوشمزه را امتحان کنید.

ارزیابی مطلب
4.9
4.9 از 5 ستاره 1 بررسی
  • مفید بودن مطلب
  • نگارش مطلب
  • هماهنگی تصویر با مطلب
  • هماهنگی با تمام دستگاه ها
۱۳۹۸-۲-۱۲ ۰۹:۵۷:۲۲ +۰۰:۰۰

دیدگاه خود را بنویسید