خوراک سیب، تره و سیب زمینی

//خوراک سیب، تره و سیب زمینی

خوراک سیب، تره و سیب زمینی

امروز با طرز تهیه خوراک سیب، تره و سیب زمینی آشنا می شویم که یک غذای مفید برای افراد مبتلا به آرتریت یا التهاب مفاصل می باشد و پر از خاصیت است.

مطلب پیشنهادی : طرز تهیه خورش ریواس

مواد لازم

سیب زمینی     ۱/۵ کیلوگرم

تره فرنگی خرد شده     ۳ بوته

روغن زیتون     ۴ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده     ۳ عدد

کرفس خرد شده     ۱ بوته کوچک

سیب زرد     ۲ عدد بزرگ

آرد یا نشاسته ذرت     ۵۰ گرم

شیر     ۲ لیوان سر خالی

مغز تخمه کدو آسیاب شده     ۷۵ گرم

کنجد     ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه     به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک سیب، تره و سیب زمینی

قبل از هر کاری فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سیب زمینی ها را خوب تمیز کرده و به تکه های نازک ببرید و سیب زمینی ها را به همراه تره فرنگی های خرد شده بخارپز کنید.

ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید. نصف سیب زمینی ها را در آن ظرف بچینید و تمام تره فرنگی ها را به صورت یک لایه روی آن بریزید. پوست سیب ها را بگیرید و هسته های آنها را درآورده و سیب ها را به صورت مکعبی شکل (حبه قندی) خرد کنید.

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه بریزید و به آرامی پیازها، کرفس و سیب ها را تفت دهید تا زمانی که پیاز و کرفس نرم شود. همچنین می توانید نشاسته ذرت را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

بعد از آن شیر را به آرامی اضافه کنید تا اینکه سس کمی غلیظ شود. با قاشق این سس را روی سیب زمینی ها و تره فرنگی ها بریزید. سپس با ، باقیمانده تکه های سیب زمینی روی آن را بپوشانید. روغن زیتون را با برس روی سیب زمینی ها بمالید.

نمک و فلفل را اضافه کرده و روی آن پودر تخمه کدو و کنجد را بپاشید. مواد را ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار داده و زمانی که سیب زمینی هایی که روی غذا است قهوه ای شد خوراک شما آماده است.

نوش جان

در این بخش هم با طرز تهیه خوراک سیب، تره و سیب زمینی آشنا شدیم که یکی از غذاهای پرخاصیت و مفید می باشد.

ارزیابی مطلب
4.9
4.9 از 5 ستاره 1 بررسی
  • مفید بودن مطلب
  • نگارش مطلب
  • هماهنگی تصویر با مطلب
  • هماهنگی با تمام دستگاه ها
۱۳۹۸-۲-۱۴ ۰۹:۳۴:۱۱ +۰۰:۰۰

دیدگاه خود را بنویسید