طرز تهیه پلو گوجه

//طرز تهیه پلو گوجه

طرز تهیه پلو گوجه

امروز قصد داریم تا شما را با طرز تهیه پلو گوجه آشنا کنیم که یک نوع پلوی ساده ولی خوشمزه است و می توانید خیلی سریع و راحت این غذای خوشمزه را در خانه درست کنید.

مطلب پیشنهادی : طرز تهیه املت گوجه فرنگی

مواد لازم برای پلو گوجه

برنج     ۲ پیمانه

گوجه فرنگی     ۱ کیلوگرم

پیاز متوسط     ۳ عدد

زردچوبه     نصف قاشق غذاخوری

نمک     به مقدار لازم

فلفل     به مقدار لازم

روغن     به مقدار لازم

طرز تهیه پلو گوجه

اول از هر کاری برنج را باید از قبل با آب و نمک خیسانده باشیم. سپس گوجه فرنگی ها را پوست کنده و رنده می کنیم. پیازها را هم با رنده ریز رنده می کنیم و آنها را در روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند. زردچوبه را به پیازها اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

بعد از آن برنج و گوجه فرنگی های رنده شده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و می گذاریم برنج داخل آب گوجه بجوشد نرم شود. باید کمی حرارت زیر قابلمه زیاد باشد تا مواد داخل آن به همراه آب بجوشند. وقتی آب داخل قابلمه کاملا بخار شد موقع آن است که برنج را به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم دم کنیم و بعد از آن پلو گوجه آماده است.

نوش جان

در این قسمت هم با طرز تهیه پلو گوجه آشنا شدیم و دیدیم که چه قدر راحت می تونیم یک غذای خوشمزه درست کنیم.

ارزیابی مطلب
4.8
4.8 از 5 ستاره 1 بررسی
  • مفید بودن مطلب
  • نگارش مطلب
  • هماهنگی تصویر با مطلب
  • هماهنگی با تمام دستگاه ها
۱۳۹۸-۲-۱۶ ۰۹:۳۳:۴۰ +۰۰:۰۰

دیدگاه خود را بنویسید