امروز در ابزارِ دانش با یک خورش خوشمزه ایرانی که همان طرز تهیه خورش ریواس می باشد آشنا می شویم و از این به بعد می توانیم راحت تر و بهتر خورشت ریواس را درست کرده و از خوردن آن لذت ببریم.

مطلب پیشنهادی : طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

 

مواد لازم برای خورش ریواس

ریواس پاک کرده     نیم کیلوگرم

گوشت خورشتی     ۲۵۰ گرم

پیاز متوسط     ۲ عدد

زعفران حل شده در آب     به مقدار لازم

نمک و فلفل     به مقدار لازم

روغن     به مقدار لازم

 

طرز تهیه خورش ریواس

ابتدا پیازها را پوست کنده و سپس رنده می کنیم و در روغن تفت می دهیم. گوشت را خرد کرده و داخل پیاز می ریزیم تا گوشت هم به همراه مواد تفت بخورد. نمک و فلفل را اضافه کرده و به همراه آب می گذاریم گوشت با حرارت ملایم بپزد.

ریواس ها را خوب تمیز مرده و می شوییم و به تکه هایی به اندازه دو بند انگشت برش می زنیم و در آخر طبخ خورشت به همراه زعفران حل شده در آب داخل خورش ریخته تا ریواس ها بپزند.

ریواس خیلی سریع می پزد پس باید زمانی داخل خورش ریخته شود که گوشت کاملا پخته شده باشد تا ریواس له نشود. می توانید داخل این خورش به خاطر طعم ترشی که دارد در صورت تمایل یک قاشق غذا خوری شکر اضافه کنید.

در اینجا هم طرز تهیه خورش ریواس به پایان رسید و شما می توانید خیلی راحت این خورشت خوشمزه را درست کرده و نوش جان کنید.

ارزیابی مطلب
4.9
4.9 از 5 ستاره 1 بررسی
  • مفید بودن مطلب
  • نگارش مطلب
  • هماهنگی تصویر با مطلب
  • هماهنگی با تمام دستگاه ها