معجون پیاز و ریشه زنجبیل

//معجون پیاز و ریشه زنجبیل

معجون پیاز و ریشه زنجبیل

تاثیر اصلی معجون پیاز و ریشه زنجبیل خانگی ناشی از میزان بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات سم زدا و ضد التهاب آن است. خواص موجود در ترکیبات دیگر باعث می شود که اثرات سیر چند برابر شود. چون پیاز ، زنجبیل و زردچوبه نیز حاوی خواص ضد ویروسی هستند و قدرت دفاعی بدن را بالا می برند. معجون پیاز و زنجبیل همچنین باعث دفع مواد زائد جمع شده در ریه ها می شود.

 

مواد لازم برای معجون پیاز و زنجبیل

آب     نیم لیتر

شکر     ۲۰۰ گرم

پیاز     نیم کیلوگرم

ریشه زنجبیل تازه     ۱ تکه

زردچوبه     ۱ قاشق چای خوری

سیر له شده     ۳ حبه

 

طرز تهیه معجون پیاز و ریشه زنجبیل

آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس پیازهای پوست کنده را اضافه کرده و هم بزنید. زنجبیل و سیرهای له شده را اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که مواد به جوش آمدند زیر شعله را کم کنید و به هم زدن ادامه دهید. باید اجازه دهید تا آب مواد به نصف برسد.

بعد از آن مواد داخل ظرف را صاف کرده و بگذارید تا خنک شود و می توانید شربت به دست آمده را در یخچال نگهداری کنید.

 

روش مصرف معجون

می توانید هر روز صبح به صورت ناشتا یک قاشق غذاخوری از این ترکیب را میل کنید یا آن ا در آب ولرم مخلوط کرده و میل کنید. دو هفته مداوم از این شربت استفاده کنید و سپس یک هفته استراحت کرده و دوباره شروع کنید. در هر دو صورت سیر ترکیب اصلی این معجون برای پاکسازی ریه ها محسوب می شود.

یادتان باشد که لازم است از این روش های طبیعی در کنار سبک زندگی سالم استفاده کنید. توصیه می کنیم از مصرف دخانیات خودداری کرده و بیشتر به دامان طبیعت و هوای سالم پناه ببرید.

خب با هم با طرز تهیه و استفاده معجون پیاز و ریشه زنجبیل در ابزارِ دانش آشنا شدیم که معجونی فوق العاده مفید برای سم زدایی بدن می باشد که توصیه می کنیم حتما آن را امتحان کنید.

۱۳۹۸-۱-۱۹ ۰۹:۴۰:۲۷ +۰۰:۰۰

دیدگاه خود را بنویسید

با خبرم کن

می خوای با ثبت ایمیل خودِت خیلی سریع از طرز تهیه غذاهای جدید با خبر بشی؟